Customer Testimonial – Lila and Rajesh (Owner of Bakpao and Sawmai)

Testimonial to Derby Winner House:

Waktu awal2x agak serem ninggalin anak2xku seminggu soalnya baru pertama kali. Tapi setelah lihat tempatnya, kita langsung jatuh cinta, soalnya spotlessly clean!!!

Kalau rumahnya aja bersih banget pasti anak2xku akan dijaga bersih. Bener aja, hari kedua aku selalu diupdate sama Clara ttg keadaan anak2xku. Dikirim foto2xnya lewat BB jadi aku feel lega banget. Pokoknya trusted banged deh!!! Aku bisa travel dengan rasa tenang. Will never hesitate next time nitipin lagi anak2x ke Derby Winner. Top banget.

Thank you, mama clara. Bakpao dan Sawmai have fun there.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: