Customer Testimonial – Nethy (Owner of Mei Mei, Princhy, and Bubble)

Testimonial to Derby Winner House:

Dear Derby Winner

Thanks a lot udah jaga anak2x kesayangan gw🙂. Ini ke-2 kalinya gw titip anak2x gw.

Pertama sih agak ragu..tp setelah dicoba yang pertama, hasilnya memuaskan, pelayanan juga ramah.

Anak2x pas dianter ke rumah dalam keadaan hapi, bersih, dan gemukan (padahal 1 dogi gw agak susah makan …) Jadi ketagihan deh titip di derby winner..

Tempat titipnya juga bersih banget.. Recommended banged deh pokoke..

Sukses terus yah Derby Winner. Gw pelanggan tetap tiap tahun nih..cup2 muach2 bwahahahahahha

 

Nethy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: